Alla inlägg den 29 september 2012

Av Malin - 29 september 2012 20:19

Jahapp. Här sitter jag. Fördriver tiden...

Det är förvånansvärt lugnt... *ta i trä*. Troligen på grund av vädret. Det är riktigt höstruskigt idag. Regn och blåst och några grader varmt bara.

Så jag surfar runt och väntar på att en film ska börja. Och lyssnar på Digilistan...då det är det enda i musikväg som går lyssna på här i Landstingets värld.


Och så har jag shoppat... :)

Visst sa jag att jag INTE skulle göra det? Haha, ja helt rätt.

MEN.. jag har fått dispens!

Vinterskor nämligen. Zalando var den enda sajten som hade några varmfodrade snygga skor som inte suger ur alla stackars pappersbitar jag har i plånboken.

Och några förpackningar sugarpaste till tårtan jag ska göra till jobbet, som jag har lovat, innan jag fick shoppingförbud :)


Och jag längtar efter först och främst tisdagen, då jag ska göra en choklad och kolapaj som mina fina svägerska ska få (jag kan INTE behålla sådant hemma...då spricker hela min kurva nedåt...).

Och dena andra saken ajg längtar efter är att mamma och pappa kommer till helgen! Och då ska vi baka tunnbröd tillsammans med min kollega Elise i Sollefteå.

Mamma ska få lära Elise hur man gör. Eller ja, mig också kanske, jag har massor kvar att lära...hur man gör degen...tillexempel....

Skojskoj!


Vi har börjat spela på Lotto.

Låter dramatiskt, men så häftigt är det inte.. Vi tänkte att om man ska ha chansen att vinna de där miljonerna nån gång...ja, då får vi allt se till att hitta på en rad. Så då gjorde vi det :) Så nu är Onsdagarna och Lördagarna extra spännande :)

Jag kommer iallafall bli lycklig om jag vinner 20 kr då och då, jag vinner ju aldrig annars!


Men... snurrig som jag är, så har jag lyckats skriva lösenordet fel för många gånger så nu måste jag snällt vänta på ett brev.. yeey for me.

Jaja, Learning by doing :)


Nä, kanske man ska slå en signal till någon vänlig själ...

Ovido - Quiz & Flashcards