Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Malin - 10 januari 2012 18:28

...det är så attans gott!

Speciellt eftersom det är min enda kopp. Japp, jag har minskat ner ordentligt. Jag började tänka efter att det kanske inte är så himla nyttigt att hiva i mig massa java, varken för framtida tillökningar, humör, mage och tänder.

Så...det är gott när jag väl får den där enda koppen :)


Iochförsig, jag hade inte hunnit dricka eftermiddagskaffet ändå, vi var helt uppe i en intervention då. En stackars tant som vi var tvungna att avlasta njurarna på lite kvickt.

Och innan det hade allt strulat som jag vet inte vad. Ingenting gick som det skulle, värdena var inte bra så nån skulle bokas om och alla ville ha allt gjort på samma gång. Och så hittar de på saker som jag aldrig sagt. Det störde mig en hel del men det löste sig iochmed att jag ringde upp och pratade med dom.

Läkare... Ofta är dom bra....


Och imorgon blir det samma sak. Hela dagen är fullspäckad med interventioner.

Det är tur jag är ledig i en och en halv dag sen, så jag hinner ladda inför helgen!


 

En liknande satte vi in i för att avlasta. Man drar ut en lång "förstyvare" som det heter och sen blir änden på denna som en knorr och då sitter den kvar. Trolleri va?

:)

 

Knut har åkt på skotermöte och det är faktiskt ganska skönt att ha huset för mig själv en stund, spela musik på hög volym och bara vara.

Just nu ska jag pyssla med min lingondricka. Jag provgjorde litegrann och det blev attans så gott så jag tog och gjorde en flaska till :)

Nu är mina lingon slut så jag får hålla till godo med det jag har. Som tur är var inte knut så himla förtjust i det så mer till mig :D


Jag har fastnat lite i garderoben för övrigt.

Det är taket som jag är brydd över- Hur tusan ska jag få till det snyggt, till en billig peng?

Sätta in ett nytt..thjaa..kanske men jag var mer inställd på att måla. Men då infaller spackling och slipning även där.

Mjaa, jag ska fortsätta fundera, och åka till färgaffären på torsdag och rådfråga lite.

Det är tokigt härligt att vara där inne ska ni veta :D


Och igår fick magen spunk så jag måste skärpa till mig med kosten. Tokigt ont. Inte sån här ont som man bara kan lägga åt sidan tills jag har tid med den. Det var "nu jävlar lägger du dig ner för nu gör det ONT "

Som tur är händer det nästan aldrig för det är ju jag som bestämmer, inte kroppen ;)


Och jag önskar att vi hade börjat med badrummet.. Så det blir nån ordning där. Så jag slipper se det där attans häftstiftet i duschen och den lösa mattan under tvättstället.

Vilka lyxproblem, egentligen. Eller hur?

Det är nästan så man skäms.

I andra länder krigas det och människor svälter och har knappt tak över huvudet och jag gnäller över att renoveringen inte går som jag vill.

Vilka kontraster.


Nä, om jag ska ta och lyfta på rumpan och göra det jag sagt att jag ska göra.


 

Ovido - Quiz & Flashcards